TotensalsaBanner.jpg
 

totensalsa - i tre styrker

Totensalsa er resultatet av en travel småbarnstid med et ønske om å servere favorittmaten til ungene uten å måtte ty til «fabrikksalsa» full av tilsetningsstoffer. En fersk, smakfull og ren salsa fantes ikke i butikkhyllene, og med åker´n rett utenfor kjøkkenvinduet startet det hele ved gryten «heme», som vi sier på Toten.

Totensalsa er en fersk salsa, ren og helt fri for tilsetningsstoffer. Den lages av nøye utvalgte råvarer, økologiske tomater og løk direkte fra den lokale bonden. Totensalsaen presenteres i tre styrker; mild, medium og sterk, eller som vi velger å si det på Toten; Ælminnelig, Kvass og Hakket Kvassere.

TOTENSALSA - ÆLMINNELIG
En salsa for alle, helt ælminnelig! Mild og smaksrik, uten å være sterk

TOTENSALSA - KVASS
En salsa med mer futt og chilipreg, for den som liker at det skal kjennes litt!

TOTENSALSA - HAKKET KVASSERE 
En salsa for tøffinger og til de som ikke gjør noe av at pannen blir varm!

Totensalsa er ikke bare en vinner til dipp og klassisk taco, også som grilltilbehør gjør Totensalsaen jobben! Masse smak og styrke etter ønske til både hamburger, kjøtt og fisk. Vi er stolt av å kunne si at vår Totensalsa nå fås kjøpt hos Meny, Joker, Coop og Rema 1000 i Innlandet og i Osloregionen, i tillegg til Kolonial.no 

Vår visjon er Totensalsa til folket☺. Vi tror nemlig at det finnes flere enn oss, som ønsker ferske og rene produkter som smaker godt og gjør hverdagen enklere!